неділя, 05 жовтня 2008 13:08

На Житомирщині міліція затримала торговця людьми

На Житомирщині під час спецоперації міліція затримала підозрюваного у скоєнні злочинів, пов"язаних з трудовою експлуатацією та торгівлею людьми.

Про це повідомив в.о. начальника відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС України в Житомирській області Михайло Сорока.

За його словами, "під час проведення відпрацювання правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у скоєнні злочинів, поєднаних з трудовою експлуатацією та додатково задокументували факт злочинної діяльності, пов"язаної із торгівлею людьми".

При цьому Сорока уточнив, що влітку 2007-го року цей 26-річний громадянин завербував та переправив до Російської Федерації для подальшої трудової експлуатації, пов"язаної з виконанням сільськогосподарських робіт, п"ятьох жителів одного із сіл Попільнянського району Житомирщини.

Він також додав, що наразі перевіряється причетність затриманого до незаконних дій щодо жителів Сумської області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині міліція затримала торговця людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі