вівторок, 29 липня 2008 20:19

На Закарпатті відновили рух на автошляхах

У Закарпатті відновлений рух на автошляхах: Рогатин - Мукачево, між селами Мала Копаня та Рокосово, сполучення Хуст - Шаяни - Вишково, між містом Тячів та селом Бедевля, а також між селищем Тересва і селом Грушево. Про це повідомили у прес-службі МНС.

Окрім того, поновлене газопостачання в селі Бедевля та селищі Тересва Тячівського району Закарпатської області. Евакуйовані жителі села Руське Поле цього ж району повернулися до своїх домівок.

Підрозділи МНС відкачали 187 кубометрів води з трьох дворогосподарств у селі Ділове; у селищі Ясіня відкачані з 8 підвальних приміщень 160 кубометрів води, у селищі Бичків відкачано 200 кубометрів води з 9 дворогосподарств; у місті Тячів відкачано 420 кубометрів води; у селі Руське Поле з 6 підвальних приміщень та з 28 колодязів; у селищі Тересва - 210 кубометрів води з 5 дворогосподарств; автомобілем САРМ у селі Руське Поле вода відкачана з 4 дворогосподарств.

Нагадаємо, що внаслідок сильних грозових дощів 23-26 липня і погіршення погодних умов впродовж останньої доби в західних областях України загинули 13 людей, зокрема 5 дітей, повідомляє 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті відновили рух на автошляхах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі