Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 20:19

На Закарпатті відновили рух на автошляхах

У Закарпатті відновлений рух на автошляхах: Рогатин - Мукачево, між селами Мала Копаня та Рокосово, сполучення Хуст - Шаяни - Вишково, між містом Тячів та селом Бедевля, а також між селищем Тересва і селом Грушево. Про це повідомили у прес-службі МНС.

Окрім того, поновлене газопостачання в селі Бедевля та селищі Тересва Тячівського району Закарпатської області. Евакуйовані жителі села Руське Поле цього ж району повернулися до своїх домівок.

Підрозділи МНС відкачали 187 кубометрів води з трьох дворогосподарств у селі Ділове; у селищі Ясіня відкачані з 8 підвальних приміщень 160 кубометрів води, у селищі Бичків відкачано 200 кубометрів води з 9 дворогосподарств; у місті Тячів відкачано 420 кубометрів води; у селі Руське Поле з 6 підвальних приміщень та з 28 колодязів; у селищі Тересва - 210 кубометрів води з 5 дворогосподарств; автомобілем САРМ у селі Руське Поле вода відкачана з 4 дворогосподарств.

Нагадаємо, що внаслідок сильних грозових дощів 23-26 липня і погіршення погодних умов впродовж останньої доби в західних областях України загинули 13 людей, зокрема 5 дітей, повідомляє 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті відновили рух на автошляхах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути