неділя, 21 січня 2024 07:33

На захоплених територіях окупанти вербують пенсіонерів у "загони Путіна" - ЦНС

На захоплених територіях окупанти вербують пенсіонерів у "загони Путіна" - ЦНС
Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях залучають пенсіонерів до пропагандистської роботи. Фото: wikipedia.org

Російські пропагандисти вирішили залучити пенсіонерів до своїх заходів на тимчасово окупованих українських територіях.

Вони створюють "загони Путіна" за зразком діючих на території РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Перший такий осередок, який загарбники назвали "радою ветеранів", створили у тимчасово захопленому Енергодарі. Першочергово вони будуть на камеру розказувати у місцевих медіа наскільки погано їм жилось при Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни звозять лікарів із Санкт-Петербурга на тимчасово окуповані території - ЦНС

"З наближенням запланованих у РФ на березень псевдовиборів президента, ці особи здійснюватимуть агітацію за чинного диктатора Володимира Путіна. За участь у таких пропагандистських гуртках, пенсіонерам видаватимуть додаткові продуктові набори та ліки. Таким чином кремль намагається мобілізувати покоління, яке ще пам'ятає що таке радянський комсомол та найбільше ностальгує за СРСР. Саме вони будуть розказувати, яке "велике майбутнє" мешканцям ТОТ будуватиме "верховний лідер" з Кремля", - йдеться у повідомленні.

Таким чином загарбники намагатимуться переконати як молодше нейтральне до російської окупації покоління, так і запевнятимуть російського обивателя у правильності дій окупаційних військ.

"Свідома участь у пропагандистських організаціях, сприяння та виправдовування окупації України злочин який передбачає кримінальну відповідальність. Саме тому нагадуємо, що дуже важливо аби злочини таких осіб були зафіксовані й вони понесли за це відповідальність", - додають у ЦНС.

Російські загарбники та колаборанти на тимчасово окупованих українських територіях почали активно готуватися до так званих "виборів" президента в РФ.

Зокрема, призначають "довірених осіб" диктатора Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «На захоплених територіях окупанти вербують пенсіонерів у "загони Путіна" - ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі