вівторок, 13 червня 2023 06:00

На які чотири знаки чекають підвищення зарплатні і неймовірний кар'єрний ріст – гороскоп на 13 червня

На які чотири знаки чекають підвищення зарплатні і неймовірний кар'єрний ріст – гороскоп на 13 червня
Вівторок – найкращий день для початку занять спортом. Фото: pixabay.com

Вівторок – день егоїста. Кожен дбатиме перш за все про власні вигоди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Людям не сидітиметься на місці, - говорить астрологиня. – Усі кудись поспішатимуть. Бракуватиме терпіння вислухати до кінця співрозмовника. Найкращий день для початку занять спортом. Знайомтеся з новими людьми. Подорож подарує незабутні враження. Дайте дітям можливість широко пізнавати світ, задовольняйте їхню цікавість. На Тельців і Левів, Раків і Стрільців чекає підвищення зарплатні і неймовірний кар'єрний ріст. Не бажано тривалий час займатися копіткою роботою. Думати про серйозні стосунки також не слід. Запобігайте загостренню алергії. Уникайте цитрусових та арахісу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завоювати чуже серце буде важко. Розпочаті стосунки не принесуть щастя. Краще не нести заяву до заксу і не переїзджати до партнера. Не варто купувати нову косметику, іти до перукаря і косметолога, робити перманентний макіяж.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Матеріальна сторона не даватиме спокою. Робитимете усе для того, аби покращити фінансове становище. Не переймайтеся дрібними невдачами. Мудро розпоряджайтеся своїми коштами. У липні настане час матеріального процвітання.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

До вашої думки прислухатимуться. Добре бачитимете найближче майбутнє і це допоможе уникнути невдач. Дбайте про підвищення кваліфікації. Налагоджуйте ділові зв'язки. Працюйте на перспективу. Поступайтеся коханим, навіть якщо знаєте, що вони неправі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте готові до непередбачуваних витрат. Утримайтеся від покупок. Новий одяг носитиметься недовго. Зумійте змовчати. Марно сперечатися із партнерами та колегами. Вас зроблять винуватими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Душа бажатиме прекрасного. Час вирушати у театр чи на виставку картин. Надійдуть очікувані гроші. Покупки час планувати, а не здійснювати. Не тринькайте гроші на підтримку іміджу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заявляйте про себе, як про гарного фахівця. Гроші надійдуть вчасно, хоч невеликими сумами. Не дозволяйте азарту покупця взяти над вами гору. Відмовтеся від придбання речей, у яких зараз нема потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто знайде своє покликання і розбагатіє – фінансовий гороскоп на червень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вчасно ремонтуйте авто, якщо не хочете заглохнути серед дороги. Не шукайте пригод на стороні. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Утримайтеся від кредитів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вами цікавитимуться. Запрошуватимуть на співбесіду, пропонуватимуть нове місце роботи з високим заробітком. Не варто змінювати основного напрямку діяльності. Якщо хочете перейти до нової команди, приймайте рішення на початку наступного тижня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Справи стоять на місці. Це дратує. Не розпорошуйте свою увагу і не прагніть докорінних змін. Солідна сума надійде увечері. Хотітиметься мандрів. У відрядження чи подорож беріть аптечку та більше грошей. Можливі затримки у дорозі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Оточуючі вважатимуть вас хорошими винахідниками. Майстерність вражатиме. Своїми руками створите шедеври. Фінансові справи підуть угору. Не варто дискутувати про політику. Ця тема посварить навіть близьких друзів і родичів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Більше часу виділяйте на сон і відпочинок. Через втому погіршиться самопочуття. Не відмовляйтеся від вигідних фінансових пропозицій. Добрий час для укладання угод. Довіртеся людям, які поруч за будь-яких обставин. Обійміть коханим. Проговоріть уголос те, що вас непокоїть.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуття втоми переслідує. Навіть малі навантаження здаватимуться непосильними. Усюди ввижатиметься безвихідь. Не зациклюйтеся на невдачах. Ви легко передбачатимете майбутнє. І це дозволить залишатися на коні.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 12-18 червня. Дізнайтеся першими, для кого цей тиждень стане найкращим улітку.

Зараз ви читаєте новину «На які чотири знаки чекають підвищення зарплатні і неймовірний кар'єрний ріст – гороскоп на 13 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі