четвер, 21 жовтня 2010 17:29

На Вінниччині чоловіки випадково задавили свого товариша по чарці

На Вінниччині чоловіки випадково задавили свого товариша по чарці
Напівживого Олександра Варламова з села Некрасове Вінницького району задавив сусід і кинув у своїй машині помирати на дорозі, повідомляє ДАІ.

Увечері 17 жовтня Варламов з двома товаришами відпочивав у кафе Некрасова "Лілея". Звідти близько 22 год сам пішов додому.

"Проте, чоловік був у стані серйозного алкогольного сп'яніння. Відійшовши декілька метрів, впав прямо на дорозі. Через якийсь час з кафе вийшли його товариші. У одного з яких світло-бежева "Копійка". Водій не помітив на землі свого сусіда. Автомобіль переїхав його", - розповів Володимир Мотичко начальник відділу профілактики Державтоінспекції Вінниччини.

Водій із пасажиром повезли чоловіка до лікарні у Вінницю за 10 км. "Швидку" та міліцію не викликали.

"На половині дороги в машині закінчився бензин. Її власник, 36-річний безробітній, викликав "швидку". Втік з місця, "копійку" залишив на узбіччі. На ранок його знайшли. Він переховувався у сестри, в Некрасовому. Зізнається, що сів за кермо п'яний. У крові виявили 0,9 проміле. Порушена кримінальна справа. Чоловіка чекає до 8 років позбавлення волі. Наразі він на підписці про невиїзд", - додав Мотичко.

18 жовтня Олександр Варламов помер в реанімації Вінницької районної лікарні. Якби загиблому надали термінову медичну допомогу, його б можна було врятувати, зауважують медики.

"Залишилися сиротами два сини Олександра. 8-річний Антон та 13 річний Максим. У січні цього року він поховав дружину. Вона померла від переохолодження ніг. Саша її намагався врятувати, продав одного із своїх двох коней. Але Віра не витримала", - розповіли в лікарні Некрасового.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловіки випадково задавили свого товариша по чарці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі