четвер, 09 вересня 2010 18:06

На Тернопільщині батьки довели дитину до алкоголізму

На Тернопільщині батьки довели дитину до алкоголізму
П"ятнадцятирічного хлопця з Лановецького району Тернопільщини прокуратура області направила на примусове лікування до лікаря-нарколога. Правоохоронці з"ясували, що батьки довели хлопця до алкоголізму.

Про це розповів на прес-конференції перший заступник обласного прокурора Микола Люшненко.

"Батько з мамою вели аморальний спосіб життя і залучали дитину до крадіжок. Оскільки самі пиячили, то і сину наливали. Кілька років підряд його час від часу привозили до лікарні після сильного алкогольного отруєння. Зараз спеціалісти встановили, що дитина хворіє на алкоголізм.", - сказав правоохоронець.

Батька і матір, які споювали сина, позбавили батьківських прав. Проти них порушили кримінальну справу за "злісне невиконання обов"язків по догляду за дитиною".

Нагадаємо, рік тому в Тернополі батьки заморили дворічну дитину голодом. Зараз обоє вже відбувають строк покарання в місцях позбавлення волі. Їхнього п"ятирічного сина зараз виховують в дитячому будинку.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині батьки довели дитину до алкоголізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі