пʼятниця, 14 грудня 2007 20:08

На шахті ім. Засядька працюють американські експерти

Провідний фахівець США в галузі шахтної безпеки Джордж Ол сьогодні приступив до роботи на орендному підприємстві "Шахта ім. Засядька".

Про це повідомили в прес-службі Держгірпромнагляду.

Згідно з повідомленням, Д.Ол брав участь у розслідуванні найбільш резонансних аварій у США, зокрема останньої аварії в штаті Юта.

Протягом кількох днів він вивчатиме технічну документацію і матеріали розслідування, надані керівництвом шахти та експертами. Він також ознайомиться з висновками російських експертів, які відвідали шахту ім. Засядька.

Як повідомлялося раніше, на шахті ім. Засядька внаслідок серії вибухів (18 листопада, 1 і 2 грудня) загинули 106 чоловік (101 гірник і 5 рятувальників). Тіла 10 гірників (після першого вибуху) залишаються в ізольованому просторі аварійної ділянки. У лікувальних установах знаходяться 133 гірники (13 чоловік у стані середнього ступеня тяжкості, 120 - в задовільному стані), повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На шахті ім. Засядька працюють американські експерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі