субота, 24 січня 2015 13:32

"На Путіні лежить пряма відповідальність за смерть, кров та страждання українців" - Турчинов

"На Путіні лежить пряма відповідальність за смерть, кров та страждання українців" - Турчинов
У кривавому безумстві та злобі терористи обстріляли мирне місто Маріуполь - Турчинов joinfo.ua

Відповідальність за вбитих мирних громадян внаслідок обстрілу Маріуполя лежить безпосередньо на Володимирі Путіні. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"Російсько-терористичні угруповання після поразки спроб прорвати оборону українських військових - у кривавому безумстві та злобі обстріляли з систем залпового вогню мирне місто Маріуполь. Внаслідок варварського обстрілу в Маріуполі вбито та поранено мирних українських громадян…

Сьогоднішній черговий кривавий злочин проти людства, вчинений російськими військовими та повністю контрольованими ними бандами терористів, став прямою реалізацією поставлених Путіним завдань на вчорашньому засіданні Ради безпеки РФ. Саме на Путіні лежить пряма відповідальність за смерть, кров та страждання українців", - цитує Турчинова прес-служба Радбезу.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками Маріуполя уранці в суботу, загинули 10 мирних громадян, ще 46 отримали поранення і доставлені в лікарні міста.

Зараз ви читаєте новину «"На Путіні лежить пряма відповідальність за смерть, кров та страждання українців" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі