середа, 31 березня 2010 15:05

На Прикарпатті застрелили молодого підприємця

На Прикарпатті застрелили молодого підприємця

Під Івано-Франківськом застрелили 25-річного підприємця Михайла Слободяна.

Батько загиблого Микола підозрює у злочині сусідського хлопця 27-річного підприємця Андрія. Він нібито заборгував убитому $10 тисяч.

За версією родичів потерпілого, убивство було ретельно спланованим. Андрій запропонував напередодні телефоном жертві поїхати у сусідню Закарпатську область, щоб нібито там купити недорогий кар"єр.

Як розповіли кореспондентові Gazeta.ua сусіди під час поховання чоловіка, на Закарпаття виїхало ще дві особи. Коли син наступного дня не повернувся, батьки, відчуваючи щось недобре, заявили у міліцію.

Тіло Михайла з діркою в голові від вогнепальної зброї знайшли у 40-метровій шахті колишньої військової частини у Богородчанському районі. Його авто ВАЗ і речі – спалені у лісопосадці на польовій дорозі неподалік Тисмениці. За даними УВС, убивство скоїли 27 березня.

"Одну особу 1982 року народження справді затримано при розслідуванні кримінальної справи за навмисне вбивство з корисних мотивів. Кулю поки не знайдено", – повідомив Василь Гультайчук із прес-служби МВС у Івано-Франківській області.

Ім"я затриманого правоохоронці не розголошують, посилаючись на таємницю слідства.

Сьогодні Михайла поховали на міському кладовищі.

Михайло Слободян був розлученим. Дітей не мав. Вдома залишився молодший брат Андрій. На похоронах священик сказав, що Михайло був директором агентства з повернення боргів.

З початку року на Прикарпатті це вже друге резонансне вбивство підприємця. 19 лютого у Надвірній Івано-Франківської області застрелили у власному автомобілі 45-річного бізнесмена.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті застрелили молодого підприємця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі