пʼятниця, 20 березня 2009 09:55

На посла США ледь не впав літак (ФОТО)

У столиці Еквадору недалеко від резиденції посла США впав військовий літак. Під час падіння літак зачепив дах одного з житлових будинків, а потім врізався в інші будівлі.

Жертвами катастрофи стали сім осіб. Раніше глава Міноборони Еквадору Хав"єр Понсе повідомляв, що загинули троє членів екіпажу і одна людина, яка опинилася поряд з місцем падіння літака. За його словами, літак виробництва компанії Beechcraft виконував учбовий політ.

Оборонне відомство Еквадору уточнило, що на борту літака знаходилися п"ять людей, зокрема дружина і син пілота, - всі вони загинули. На землі жертвами авіакатастрофи стали дві людини, які знаходилися в будівлі, в яку врізався літак. Рятувальники і лікарі не виключили, що під зруйнованими конструкціями ще можуть залишатися тіла людей.

Недалеко від місця падіння літака розташовується резиденція посла США в Еквадорі. Посол та інші співробітники діпмісії не постраждали, повідомили американські дипломати.

Літак впав в районі вулиці Гонсалеса Суареса - однієї з центральних магістралей міста, забудованої багатоповерхівками. З 1990-х роках в цьому районі, над яким літаки заходять на посадку в місцевий аеропорт, сталися чотири авіакатастрофи, в яких, зокрема, загинули генерал армії і міністр туризму.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На посла США ледь не впав літак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі