понеділок, 05 серпня 2013 18:32

На острові Хортиця відбувся спортивний фестиваль "Енергія молоді"

3–4 серпня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" організувала та провела спортивний фестиваль "Енергія молоді" в Запоріжжі на острові Хортиця, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

У фестивалі взяло участь близько 100 людей з усіх куточків України. За ці два насичені дні учасники дійсно відчули, що таке здоровий спосіб життя, поспілкувалися з однодумцями, покращили свої вміння та навички гри у молодіжні види спорту, повправлялися у старовинних видах спорту – битві на козацьких шаблях, стрільбі з луку та осідлали коня. Остаточно поринути в дух Запорізької Січі тих часів допоміг козацький куліш та захоплююча екскурсія Запорізькою Січчю.

Оскільки фестиваль передбачав конкурси, то не обійшлося і без переможців та їх нагородження. До того ж, на острові Хортиця учасників привітав заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Андрій Гамов, і було зачитано привітання від міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.

На фестивалі виступив і народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук: "Фестивалі, подібні до цього, сприяють об'єднанню молоді зі всієї України. Спорт – важлива складова розвитку особистості, що сприяє фізичному і духовному удосконалюванню людини, розвиває резервні можливості організму, формує патріотичні почуття, почуття впевненості, згуртованості та організованості. А що може бути краще як провести вихідні в хорошій компанії та на свіжому повітрі?!".

Зараз ви читаєте новину «На острові Хортиця відбувся спортивний фестиваль "Енергія молоді" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі