вівторок, 23 лютого 2010 14:33

На Лисій Горі від феєрверку загинув киянин

На Лисій Горі від феєрверку загинув киянин

25-річний киянин помер у результаті вибуху саморобного феєрверку.

Трагедія сталася у понеділок, близько 18 години на Лисій Горі в столиці.

Компанія хлопців пішла на Лису Гору, подалі від людних місць, щоб відсвяткувати день народження одного з друзів. З собою хлопці узяли випивку, бенгальскі вогні та феєрверки.

"Феєрверк був саморобним: металевий циліндр, в який хлопці помістили високочутливу нітроцелюлозну плівку. Зазвичай, її використовують тільки на промислових підприємствах, адже цей матеріал дуже швидко нагрівається до високої температури", - розповіли в прес-службі столичної міліції.

Коли хлопці підпалили саморобний феєрверк за допомогою бенгальского вогню, металева трубка нагрілася дуже швидко. За лічені секунди метал буквально вибухнув в руках хлопця, а осколки потрапили йому в гомілку і пах.

"У хлопця відразу ж полилася кров. Але оскільки молодики знаходилися далеко від дороги, вони не могли викликати швидку допомогу. У результаті їм довелося нести постраждалого в людне місце майже кілометр. Медики, які приїхали туди, допомогти хлопцю вже не могли - він загинув від втрати крові. Йому було 25 років" , - зазначили в міліції.

Зараз міліція з"ясовує, як в руках людей опинився такий небезпечний саморобний пристрій.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «На Лисій Горі від феєрверку загинув киянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі