субота, 13 березня 2010 17:51

На Львівщині викрали "швидку"

На Львівщині викрали "швидку"

11 березня близько 17. 00 лікар та фельдшер "швидкої допомоги" у селі Підбуж Дрогобицького району Львівської області поїхали на виклик.

"Машину залишили біля подвір"я хворої. Жінку треба було винести на носилках, тому обоє вийшли з машини. Повернулися, а "швидка" зникла. У нашій практиці таке вперше, тому розгубилися. Попросили прислати іншу машину. Потім почули, що наша "швидка" врізалася в дерево. За відсутності лікарів до її кабіни заліз п"яний. З керуванням не впорався, тому проїхав лише 300 чи 400 метрів", - розповідають Gazeta.ua у Підбузькій районній лікарні.

За кермом "швидкої" побачили місцевого мешканця Олексія Кекоша. Він врізався в дерево. Машина пошкоджена, повністю зім"ятий правий бік. Медики кажуть, треба міняти раму. В Олексія на це немає грошей. Він безробітний, сім"ї не має.

На місце події прибули правоохоронці. Затриманий не зміг пояснити, для чого викрадав автомобіль.

В липні 2009 року злодії викрали автомобіль міністра охорони здоров"я Німеччини Улли Шмідт, який використовувався під час поїздки до Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині викрали "швидку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі