понеділок, 02 липня 2012 17:16

На конкурсі краси дівчата у міні-шортах перетягували канат і стріляли з лука
23

Фото: Фото: Наталя Чубенко

У "Парку Київська Русь" пройшов конкурс краси. Дівчата дізнавалися про конкурс через інтернет, радіо і знайомих. Відправляли фотографії і заповнювали анкету на сайті. В результаті за звання "Міс Київська Русь- 2012" змагалися 19 красунь.

"Ми організували конкурс краси без стандартів. Зріст, вага і параметри не мають значення. Слов'янки з давніх пір славилися своєю вродою, розумом і сміливістю. Мета нашого конкурсу — довести, що серед сучасних українок є такі, що не поступаються красою і мудрістю Ганні, дочці Ярослава Мудрого, королеві Франції та Великій княгині Ользі", - зауважив президент парку Володимир Янченко.

"Суворих критеріїв до вибору конкурсанток не було. Єдине, віковий ценз — дівчина має бути не старшою за 28 років", - підкреслила Оксана Дзененко, представник прес-служби.

Впродовж дня окрім стандартної програми для конкурсу краси: вихід у купальнику, вечірній сукні, оригінальному костюмі і шоу талантів; можна було побачити як дівчата перетягують канат і метають спис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Фестивалі "Київська Русь ХІІІ ст." не впізнали доньку Тимошенко

Спочатку по двох ставали на пеньки, кожній давали в руки кінець мотузки і перемагала та, що перетягне суперницю на свій бік. Дівчата реготали, іноді падали з цих пнів. Поводили себе розважливо і невимушено. Після цього перетягували канат гуртом. Спочатку лише дівчата, а потім до них долучалися глядачі, хлопці актори із кінного театру, журналісти і всі охочі.

Далі був один з найскладніших конкурсів — метання списа. Для більшості — це перший досвід. Треба було влучити у мішок із сіном за кілька кроків. Часто спис не долітав до цілі, але конкурсантки цим не переймалися, мило всміхалися оточуючим і ставали на своє місце.

"Ввів перетягування каната, щоб побачити лідерські риси. А метання спису показує, наскільки людина може упоратися із незнайомим предметом", - наголосив Володимир Янченко.

Ввечері під час церемонії нагородження стали відомими імена переможниць. "Міс Київська Русь- 2012" стала білявка із атлетичною статурою Катерина Косенкова. Подала заявку перед самим початком конкурсу, ледь встигла. Перша віце-міс - Юля Позенко. Друга віце-міс - Наталя Ярмола. Третя - Екатерина Буряк. І четверта віце-міс - Евгенія Подобна.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі краси дівчата у міні-шортах перетягували канат і стріляли з лука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі