понеділок, 01 травня 2006 10:37

На Кіпрі встановили рекорд довжини безперервного ланцюжка з бюстгальтерів

Новий світовий рекорд довжини безперервного ланцюжка з бюстгальтерів був встановлений на Кіпрі, стверджують організатори заходу. Ця акція була частиною кампанії, направленої на те, щоб жінки більше знали про рак грудей і частіше перевірялися у лікарів.

На пірсі курортного міста Пафос майже 115 тисяч бюстгальтерів виклали в ланцюг завдовжки 111 кілометрів. Попередній рекорд, встановлений в Сінгапурі, складав лише 60 кілометрів, пише ВВС.

Жінки прислали бюстгальтери з різних куточків світу. Добровольці збирали їх майже рік, а викладали на пірсі цілих 8 годин. Захід був організований активістами з Голландії, Британії та Кіпру.

За словами організаторів, рекорд був побитий, ще й через те, що західні жінки носять бюстгальтери більшого розміру, аніж ті, які використовувалися при встановленні попереднього рекорду, - в Сінгапурі, пише news.ru.



Зараз ви читаєте новину «На Кіпрі встановили рекорд довжини безперервного ланцюжка з бюстгальтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі