неділя, 13 березня 2022 23:25

На Херсонщині селище самотужки відбиває атаки окупантів

На Херсонщині селище самотужки відбиває атаки окупантів
На Херсонщині активно протестують проти російських окупантів. Фото: 24tv.ua

На Херсонщині громада селища Високопілля самотужки відбивається від російських окупантів, попри обстріли з важкої артилерії.

Про це повідомляє у Facebook колишній голова Херсонської облдержадміністрації Борисі Сіленков.

"Сьогодні, біля 16.00 години, "орки" градами вдарили по селищу Високопілля. Пряме попадання в садок,виведена із ладу газотранспортна мережа. Відсутнє світло. Пошкоджені будинки. Це єдина громада в області, яка відкрито вступила в бій з окупантами", - заявив Сіленков.

Мешканці Високопілля третю добу поспіль боронять селище від наступу окупантів, за словами екс-політика. Також він стверджує, що російські війська наступають із двох напрямів – з боку Нововоронцовки на сході та Великої Олександрівки з південного заходу.

Селище розташоване поблизу межі Херсонської та Дніпропетровської областей. Неподалік від села знаходяться потужності Криворізької теплоелектростанції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсон - це Україна: сотні містян вийшли на протест

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині селище самотужки відбиває атаки окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі