вівторок, 02 вересня 2008 10:43

На Херсонщині розшукують дівчину, яку вкусив скажений єнот

Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при районній адміністрації встановлює ім"я дівчини, яка постраждала від укусу хворого на сказ єнота в Генічеську Херсонської області.

"Розшукується дівчина, вкушена дикою твариною - єнотом, - 29 серпня 2008 року в Генічеську. У тварини встановлений сказ. Життю дівчини загрожує смертельна небезпека", - повідомили в прес-службі обладміністрації.

Тварина вкусила дівчину за ногу при спробі її погладити. Після укусу, як стверджують свідки, невідома виїхала на мопеді у бік залізничної станції Новоолексїївка цього району. Влада не виключає можливості того, що потерпіла могла бути приїжджою відпочиваючою.

Комісія вже підготувала звернення в ЗМІ з проханням сприяти в пошуку потерпілого. Хоча, буває і навпаки, як, наприклад, в одному з штатів Бразилії 11-річний хлопчик вкусив пса породи пітбуль, який напав на нього, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині розшукують дівчину, яку вкусив скажений єнот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі