неділя, 23 січня 2011 18:03

На Харківщині жінка вистрибнула з вікна відділу міліції

На Харківщині жінка вистрибнула з вікна відділу міліції

В суботу, 22 січня, 36-річна жінка вистрибнула з вікна третього поверху Лозівського міськрайвідділу міліції в Харківській області, повідомляє офіційний сайт ГУ МВС України в Харківській області.

За версією правоохоронців, жінку підозрюють в крадіжці. З 18 січня вона перебуває на підписці про невиїзд. Запевняють: її вина повністю доведена. У кабінеті слідчого підозрювана визнала свою вину і дала необхідні свідчення. Потім міліціонери запропонували їй проїхати на слідчий експеримент й відтворити обставини крадіжки. Вона погодилася, пішла в туалет, з вікна якого й вистрибнула. Спробувала втекти, але її затримали та доставили до Лозівської районної лікарні.

9 січня цього року 39-річний Ласло Коломпаров, якого викликали до цього ж відділку, випав з четвертого поверху. За тиждень помер від отриманих травм.

20 січня прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу стосовно працівників Лозівського міського відділення міліції за фактом перевищення службових повноважень.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині жінка вистрибнула з вікна відділу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі