четвер, 12 грудня 2013 11:07

На Євромайдані прапор Севастополя прижився біля прапора українських націоналістів

Прапор Севастополя з'явився на Евромайдане разом з прапорами УПА та символікою правих українських партій. Севастопільський прапор розгорнули активісти УРП "Собор" - він встановлений на одному з наметів, розбитих на площі, передає кореспондент "Нового Регіону".

Примітно також, що кілька днів на вході до прес-центру опозиційного штабу в Будинку профспілок стоїть табличка з українським тризубом і написом "Севастополь". Її намалював для участі в мітингу один із активістів "УДАРу", який прибув з Криму, а потім залишив у штабі. З тих пір плакат стоїть тут, і його ніхто не прибирає.

"Якщо взяти цей плакат і вийти на Майдан, тут же пропонують безкоштовно пригостити", - сміючись , розповів "Новому Регіону" Дмитро Білоцерківець, голова молодіжного крила партії Віталія Кличка.

Раніше повідомлялося, що 7 грудня у Сімферополі на центральному майдані перед будинком кримського уряду близько 500 кримчан провели мітинг на підтримку євроінтеграції українського народу. Мітингувальники здійснили ходу вулицями Горького та Пушкіна до представництва Президента України в Криму, де провели свій мітинг. Під час ходи лунали гасла "Крим це Європа!", "Зека геть!", "Банду геть!". Учасники події співали Гімн України та тримали українські прапори, а також прапори Євросоюзу та АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «На Євромайдані прапор Севастополя прижився біля прапора українських націоналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі