четвер, 09 липня 2015 21:35

На Донбасі зараз 8 тисяч російських військових — штаб АТО

На Донбасі зараз 8 тисяч російських військових — штаб АТО
Фото: www.interfax.ru

На непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей перебуває угруповання російських військ у складі понад 8 тисяч осіб. Крім того, налічується близько 33 тисяч членів незаконних збройних формувань.

Про це заявив у четвер заступник керівника штабу АТО полковник Сергій Галушко на брифінгу в Антикризовому медіа-центрі у Краматорську, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Безпосередньо на території України зафіксовано наявність угруповання російських військ у складі понад 8 тисяч осіб, які мають на озброєнні 512 одиниць бронетанкової техніки, 147 одиниць артилерійських гармат, 190 танків, 83 одиниць реактивних систем залпового вогню (РСЗВ), "Точки-У" - 4 відповідно", - зазначив Галушко.

За його словами, на озброєнні у членів незаконних збройних формувань на території Донбасу   також понад 368 танків, понад 940 бойових броньованих машин, 375 одиниць ствольної артилерії.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зараз 8 тисяч російських військових — штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі