субота, 23 січня 2016 12:11

На Донбасі перебувають близько 9 тисяч військових Росії

На Донбасі перебувають близько 9 тисяч військових Росії
Фото: uapress.info

В зоні АТО на Донбасі перебувають близько 8,5 тисяч кадрових військових Росії, які навчають бойовиків та допомагають створити там військові підрозділи.

"Приблизно 8,5 тисячі (плюс/мінус), бо вони заходять і виходять на ротаційній основі. Росіяни створюють там парамілітарні об'єднання, військові підрозділи на зразок російської армії. До укомплектованих на сьогодні підрозділів призначені куратори, практично всі командири там — росіяни. Як ми вже неодноразово повідомляли, вони потрапляють на Донбас за фейковими документами, очолюють ці підрозділи і проводять бойове злагодження. Водночас на Донбасі досі присутні й окремі штатні підрозділи армії РФ", – уточнив керівник Антитерористичного центру при СБУ Віталій Маліков, передає zn.ua.

Керівник Антитерористичного центру також розповів про функціонування в Ровеньках на Луганщині диверсійного угрупування з неповнолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі перебувають близько 9 тисяч військових Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі