понеділок, 19 листопада 2012 16:24

На День толерантності львів'ян закликали бути нетолерантними
8

Фото: Фото "Автономного опору"

У Львові напередодні Дня толерантності з'явилися сітілайти із закликами бути нетолерантними.

Такі сітілайти з'явилися у центральній частині міста, зокрема біля університету імені Івана Франка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Били, знущалися і катували полонених, ґвалтували жінок". Що писали газети після більшовицького перевороту восени 1917 року

На рекламі написано: "Захисти свою націю від геноциду, будь нетолерантним", "Пам'ятай чужинець: тут господар українець", "0% толерантності, 100% ідентичності" та інші. Під усіма малюнками підпис "opir.info".

"Толерантність — це нездатність імунітету організму знищувати вірус, - пояснив представник руху "Автономний опір" Денис. - Ще толерантність — це терпіння. Ми хочемо, щоб наша нація була здатна до захисту себе та своєї нації від усіляких вірусів та бактерій, будь-то іноземні злочинці чи українські мажори, які вбивають та грабують людей. Ми вже давно толерантні до політиків, чиновників і ментів. Давно терпимо їхнє панування. Пора вже з цим починати боротися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене побили й прикували до стовпа менти" - львівські націоналісти підтримали первомайців

Активісти говорять, що це суто інформаційна й просвітницька акція покликана змусити людей задуматися над толерантністю, до якої зараз намагаються привчити політики.

 

Зараз ви читаєте новину «На День толерантності львів'ян закликали бути нетолерантними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі