пʼятниця, 23 червня 2023 06:00

На ці чотири знаки чекають процвітання та фінансовий успіх – гороскоп на 23 червня

На ці чотири знаки чекають процвітання та фінансовий успіх – гороскоп на 23 червня
Чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи. Фото: pixabay.com

23 червня не позичайте нікому грошей, якщо не хочете нажити собі ворога. Навіть якщо про позику просить близький друг чи родич. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи, - говорить астрологиня. – Настрій зранку може бути зіпсованим. Бракуватиме оптимізму. Ситуація зміниться після обіду. Жвавіше проходитимуть перемовини. Розум візьме гору над емоціями. Ця доба не годиться для романтичних пригод. Розкажіть коханим про свої почуття на вихідних. Знижується плодючість організму. Не слід планувати поповнення в родині. Виникатимуть проблеми з травленням. Уповільнюється обмін речовин. Їжте частіше малими порціями. Відмовтеся від алкоголю. Розслабитися допоможе масаж стопи. Займіться видаленням мозолів. Процвітання та фінансовий успіх чекають на Тельців, Терезів, Скорпіонів і Водоліїв".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Годі перекладати відповідальність із себе на інших. Це не подобатиметься колегам. Використовуйте свій досвід і знання. Це покращить ваш авторитет у колективі. Працюйте над своїм тілом. Підкачайте прес. Ви краще виглядатимете і почуватиметеся.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Створені цього тижня пари навряд чи ощасливлять одне одного, а розрив завдасть багато болю. Краще уникати гучного застілля. Проведіть вільний час з улюбленою книжкою. Пильнуйте, аби бруд не потрапив в очі. Кон'юнктивіт лікуватимете довго. Плавання допоможе забути про зайву вагу і біль у спині.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Несподівані витрати вас засмучуватимуть. Не використовуйте кредитних карток. Є ризик загрузнути у боргах. Не надокучайте коханим своїми підозрами та звинуваченнями. Частіше проводьте час з дітьми.

Рак (22 червня – 22 липня)

Час змінити своє оточення. Зі старими знайомими зникнуть проблеми, які не дозволяли рухатися далі. Будьте тактовними. Не ображайте людей, які довіряють вам. Перейдіть на полегшене харчування. Пийте багато води.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Переважатиме романтичний настрій. Кохані відповідатимуть взаємністю на ваші почуття і пропозиції. Але призначати перше побачення із людьми, яких знайшли на сайтах знайомств, не варто. Зустріч принесе розчарування.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Добре служитиме нова кухонна техніка та гаджети. Кохані ревнуватимуть вас до роботи. Не допускайте зверхнього та іронічного тону під час спілкування з ними. Пообіцяйте сім'ї, що проведете з ними більше часу на вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека до 32℃ і грози: що ще підготувала погода на 23 червня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небайдужість та ініціативність зроблять вам добре ім'я. Не проходьте повз людей, яким потрібна допомога. Будьте великодушними. За вашу допомогу вам щедро віддячать.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не бійтеся проблем. У цьому стані багато чого пізнаєте і зрозумієте. Вашим професіоналізмом будуть захоплюватися. Життя підштовхуватиме до серйозних кроків. Результат вас приємно здивує. Уникайте азартних ігор. Залишите гроші у чужих кишенях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Добре вестиметься торгівля. Можна виставляти на продаж авто і нерухомість. Відпустку краще відкласти. Є шанс добре заробити і подбати про підвищення на посаді.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Будьте щедрими на компліменти. Розказуйте коханим, як сильно їх любите. Покращити стан шкіри допоможуть зволожувальні креми. До перукаря ідіть на вихідні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Станете сентиментальні. Не перебільшуйте неприємностей. Усе вам під силу здолати. Цього тижня важливу роль у житті відіграватимуть жінки. До дружин, матерів і сестер варто прислухатися. Критично ставтеся до реклами забудовників. За гарною картинкою ховатимуться майстри низького ґатунку. Звертайтеся за порадами до досвідчених майстрів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте послідовними у розрахунках. Це хороший час для придбання мотоциклів, авто та велосипедів. Стосунки з коханими час перевести на новий рівень. Більше довіряйте дітям. Робіть вправи на укріплення м'язів спини.

19-25 червня розпочинається новий успішний період. Астрологиня розповіла, кому тиждень обіцяє високі прибутки і неймовірні подарунки долі.

Зараз ви читаєте новину «На ці чотири знаки чекають процвітання та фінансовий успіх – гороскоп на 23 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі