неділя, 31 жовтня 2021 18:57

На Черкащині на виборах сталася бійка

На Черкащині на виборах сталася бійка
Вибори на Черкащині / ОПОРА

На Черкащині на виборчій дільниці в селі Деньги стався конфлікт між членами дільничної комісії та спостерігачем від одного із кандидатів.

Спостерігач намагався зірвати пломбу зі скриньки для голосування на дому. Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віцеспікер прийшов на дільницю в Херсоні підтримати кандидата від "слуг"

"Коли члени ДВК, котрі організовували голосування виборців за місцем перебування, повернулися у приміщення для голосування, спостерігач від кандидата Дмитра Кухарчука смикнув пломби на переносній скриньці для голосування. Він мотивував це тим, що має намір перевірити цілісність пломб", - йдеться у повідомленні.

"Водій, який возив членів комісії, зробив зауваження спостерігачу та схопив його за лікоть. Після чого спостерігач завдав водію удар в обличчя. Водій поліцію не викликав і покинув приміщення для голосування. Поки інші спостерігачі складали акт про порушення, тобто намір пошкодити пломбу, спостерігач від кандидата покинув виборчу дільницю", - розповіли в ОПОРІ.

31 жовтня в одномандатному виборчому окрузі №197 на Черкащині вибирають депутата. Причиною дострокових виборів стало припинення повноважень депутата Олександра Скічка, якого призначили головою Черкаської ОДА.

Явка на позачергових виборах харківського мера станом на 16:00 – 22,7%. Явка на проміжних виборах народного депутата у 184 окрузі в Херсонській - 17,6%. На 197 виборчого окрузі на Черкащині - 20,8% виборців.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині на виборах сталася бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі