пʼятниця, 22 травня 2020 21:25

На Буковині вирішили відновити рух транспорту

На Буковині вирішили відновити рух транспорту
На Буковині скасовують обмеження для транспорту. Фото: facebook.com/SergiiOsachuk

У п'ятницю, 22 травня, комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецької області прийняла рішення про пом'якшення дії особливого режиму в'їзду і виїзду в регіон.

Вказане рішення не є підставою для ослаблення протиепідемічних заходів в області. Про це повідомив губернатор Сергій Осачук у Facebook.

"Проїзд приватного транспорту і міжобласного сполучення відновлено. КПП на кордонах області продовжать роботу до 25.05.2020 року з метою моніторингу, контролю за переміщенням і інформування осіб у разі потреби", - зазначив губернатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков розповів, скільки нардепів підхопили коронавірус

На даний момент, загальна кількість зареєстрованих випадків захворювання коронавірусом на Буковині становить 2905осіб. Водночас, кількість одужавших досягла - 750 осіб. 122 особи померли.

На Київщині прийняли рішення не послаблювати карантин. Відповідне рішення було прийнято на засіданні регіональної комісії з питань техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Про це заявив т.в.о. голови Київської обласної держадміністрації Василь Володін, під час онлайн-брифінгу.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині вирішили відновити рух транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі