субота, 06 червня 2020 12:11

На боротьбу з Covid-19 виділять рекордну суму

На боротьбу з Covid-19 виділять рекордну суму
Група країн Великої двадцятки виділить 21 млрд доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу pixabay.com

Група країн Великої двадцятки (G20) зобов'язалася виділити понад 21 млрд доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу.

Кошти будуть спрямовані на підтримку фінансування галузі охорони здоров'я в глобальному масштабі, повідомляє The Business Times.

"На сьогоднішній день члени G20 і запрошені країни зобов'язалися виділити більше 21 мільярда доларів США на підтримку фінансування глобальної системи охорони здоров'я", - сказано в заяві групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість хворих на Covid-19 збільшується: статистика

Як зазначається, група G20 координує глобальні зусилля по боротьбі з пандемією Covid-19. Згідно з планом, кошти будуть спрямовані на діагностику вакцини, терапію, а також на здійснення досліджень.

Станом на ранок суботи, 6 червня, у світі підтверджено 6 850 597 випадків коронавірусу. З початку пандемії вилікувалися 3 351 249 осіб, померло - 398 244.

У рамках четвертої програми макрофінансової допомоги Україна отримає від Євросоюзу €500 млн. Україна виконала дванадцять політичних дій, які раніше узгодила з ЄС. Це заходи щодо боротьби з корупцією та відмиванням грошей, управління державними фінансами, у банківському секторі, енергетиці, сферах охорони здоров'я та соціальної політики. Зараз Україна завершує роботу над новою угодою з Міжнародним валютним фондом, повідомили у Єврокомісії.

Зараз ви читаєте новину «На боротьбу з Covid-19 виділять рекордну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі