пʼятниця, 14 грудня 2007 18:34

МЗС Росії звинуватив Британію в порушенні міжнародного права

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що офіційний Лондон, захищаючи роботу відділень Британської ради, намагається приховати порушення міжнародного права і російських законів.

Слова голови російського зовнішньополітичного відомства можна вважати відповіддю на заяви прем"єр-міністра Великобританії Гордона Брауна, який в четвер закликав Москву "негайно припинити" свої дії проти Британської ради в Росії.

Керівник Форін-офісу Девід Мілібанд у свою чергу відзначив, що "присутність Британської ради в Росії повністю відповідає міжнародному праву, зокрема Віденським конвенціям".

Лавров, проте, з такими твердженнями не погоджується. "У випадку з Британською радою наші британські колеги намагаються маніпулювати словами про міжнародне право, те саме право, яке і порушують, як порушують і російське законодавство", - сказав глава МЗС Росії на прес-конференції за підсумками переговорів з міністром закордонних справ Єгипту Ахмедом Абуль Гейтом, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «МЗС Росії звинуватив Британію в порушенні міжнародного права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі