неділя, 31 січня 2010 16:52

Морози збережуться лише на Заході

Морози збережуться лише на Заході

Найближчої доби погоду в Україні продовжить визначати волога і відносно тепла повітряна маса, лише на заході збережуться морози.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в понеділок сніг, мокрий сніг і дощ, на півдні переважно дощ, вночі в західних, центральних і північних областях місцями сильні опади.

В Україні, окрім заходу, тумани, налипання мокрого снігу, ожеледь (окрім південної частини).

На дорогах збережеться ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, в окремих районах пориви 15-20 м/с.

Температура повітря протягом доби: у західних областях 2-7 морозу, на високогір"ї Карпат близько 10 морозу, на решті території від 3 морозу до 2 тепла, в південній частині 2-7 тепла, в Криму вдень до +12.

У Києві - вночі сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, вдень невеликі опади, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-18 м/с. Температура повітря вночі і вдень близько 0.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 01 лютого найвища температура була +6,3 у 1989г., найнижча - 25,2 морозу в 1954г.

У вівторок в Україні сніг, мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; вночі в південній частині, більшості центральних областей, а вдень на Лівобережжі місцями сильні опади.

На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, в південних, східних і більшості центральних областей місцями пориви 15-20 м/с, завірюхи.

Температура повітря вночі 5-10 морозу, на Прикарпатті до 12 морозу; вдень 0-5 морозу. У східних і південних областях вночі і вдень від 2 тепла до 3 морозу; у Криму вночі 0-3 тепла, вдень +2-7.

У Києві у вівторок сніг, мокрий сніг, завірюхи. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 6-8 морозу, вдень 1-3 морози.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Морози збережуться лише на Заході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі