субота, 01 вересня 2012 13:02

Могильов відвідав школу, у якій в молодості працював вчителем фізики
6

Сьогодні глава Ради міністрів Криму Анатолій Могильов відвідав загальноосвітню школу в місті Цвіточне Білогірського району, у якій в молодості працював вчителем фізики.

Прем'єр взяв участь в урочистій лінійці, присвяченій Дню знань, оглянув школу, а також зустрівся з декількома колишніми учнями. Анатолій Могильов розповів, що почав працювати в цій школі в 1977 році, відразу після закінчення університету.

"Тут почався мій робочий шлях. Два роки я пропрацював вчителем фізики. У той час школа була тільки побудована, нова і красива", - зазначив глава Радміну.

За його словами, сьогодні школа потребує капітального ремонту, тому буде включена в план ремонтів на наступний рік.

Прем'єр привітав школярів з початком нового навчального року та побажав їм цікавого та успішного навчання.

"Найголовніші тут - першокласники. Вони сьогодні вперше прийшли до школи, їх чекають нелегкі випробування, але через 10 років вони стануть дорослішими і приступлять до дорослого життя, під час якого отримані в школі знання будуть використовувати на благо Криму", - висловив упевненість Анатолій Могильов.

В рамках візиту він подарував школі сертифікат на отримання 11 нових комп'ютерів для комп'ютерного класу.

Зараз ви читаєте новину «Могильов відвідав школу, у якій в молодості працював вчителем фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі