субота, 25 грудня 2010 13:43

Могильов: "Листи щастя" — повний брєд

Могильов: "Листи щастя" — повний брєд

Міністр внутрішініх справ України Анатолій Могильов назвав листи, які надсилає ДАІ порушникам правил дорожнього руху, "повним брєдом".

"Складати протокол без пояснення громадянина, відносно якого це робиться, не можна. Оці "листи щастя" з точки зору законності — це повний брєд. Людині треба хоча б пояснити, що вона накоїла. Можу навести приклад. Зафіксували номер автомобіля. А якщо на цьому автомобілі їздить три людини за довіреністю. Хто був за рулем?", - сказав він на розширеному засіданні колегії міністерства за підсумкам 2010 року.

Нагадаємо, 23 грудня Конституційний суд заборонив інспекторам ДАІ штрафувати порушників ПДР  без складання протоколу і на підставі даних автоматичної фіксації швидкості камерами.

Раніше Могильов зазначив, що більшу частину бюджету МВС "з'їдять" компенсації звільненим.

"Система МВС в даний час знаходиться в стадії початкового реформування. Усі реформи націлені на підняття престижу роботи робітників міліції. Цього можна досягти шляхом підвищення матеріального забезпечення наших працівників, фінансуванням потреб та проблем міліції. У новому бюджеті нам виділили більше мільярда гривень. Більшість цих грошей піде на виплату вихідної допомоги тим, кого ми плануємо скоротити з посади. Тому про значне підвищення фінансування МВС говорити не варто", - зазначив міністр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Могильов: "Листи щастя" — повний брєд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі