пʼятниця, 18 травня 2007 18:41

Могилевська до Тернополя їде з посиленою охороною, бо боїться яєць

Могилевська до Тернополя їде з посиленою охороною, бо боїться яєць
"Газета по-українськи" запитала у співачки Наталії Могилевської про її майбутній концерт 26 травня у Тернополі. Місцева орагнізація "Тризубець" погрожує закидати співачку яйцями, якщо Могилевська співатиме пісні російською мовою.
- Я знаю, що до цієї організації тернопільців навіть місцеві ставляться, як до ідіотів, - говорить співачка. -  У мене був один концерт у Тернополі. Ці люди намагалися щось кинути, але  не встигли – їх вивели. Це просто "брєд", кучка нацистів-шовіністів. Як вони там називаються? Якась націоналістична організація. Мені розповідала Іра Білик, що з нею таке було. І я знаю, що квитки таким людям не продаватимуться. Через цих несповна розуму людей у мене буде велика кількість охорони.
Торік тернопільські "тризубівці" закидали яйцями співачку Ірину Білик, яка приїхала з російськомовною програмою. А ще раніше перепало Андрієві Данилку та гурту "ВІА Гра".

Богдан ЛОГВИНЕНКО         "Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Могилевська до Тернополя їде з посиленою охороною, бо боїться яєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі