понеділок, 03 травня 2010 12:03

Модні кольори 2010 року

 

Вибір кольорів для оформлення інтер"єру – не менш складне завдання, аніж поєднання кольорів вашого вбрання. Адже й в цій сфері є свої модні тенденції, кольори, що не слід застосовувати разом і, навпаки – актуальні поєднання. Раз на рік збирається міжнародна робоча група фахівців, які щодня використовують в роботі різні кольори та відтінки – художники-оформлювачі інтер'єру, архітектори, модні дизайнери. Аналізуючи художнє бачення багатьох фахівців з усього світу, які працюють в різних сферах життя, – від дизайну до технології, від архітектури до природи, від модного одягу до музики і поп-культури, робоча група, складає колірні рішення. Основою для нового зібрання ідей "Садолін: натхнення 2010" стала колекція Colour Futures – International Colour Trends 2010. Ця колекція, розроблена найбільшим світовим виробником лакофарбних матеріалів – концерном Akzo Nobel, відтворює основні колористичні тенденції.


Колір року 2010 – серпанковий та оптимістичний блідо-блакитний, який додасть свіжості, прозорості та простору будь-якій кімнаті вашого будинку. Цей відтінок, насамперед, викликає в уяві море та небо, чисту природу і далекі обрії. Візуально цей колір піднімає настрій і дуже легко поєднується з іншими основними кольорами. А навколишнє тло дозволить підкреслити та посилити враження від блакитного.

• Щоб досягти відчуття свіжості та сучасності, використовуйте в оформленні інтер'єру якомога більше меблів білого кольору.

• Невеликі вкраплення яскравого бірюзового (наприклад, скляна ваза або лампа) додадуть акцентів та наповнять кімнату новою енергією.

• Світлі дерев'яні, кахляні або фарбовані підлоги додадуть приміщенню легкості та простору.

• Оформлюючи інтер'єр, дотримуйтеся принципу простоти – меблі прямих ліній, кераміка чи скло простих і чітких форм.

• Кімнатні аксесуари з напівпрозорих або прозорих матеріалів підсилять відчуття простору.

• Метал, скло, полірований ламінат нададуть кухні та їдальні витонченого і сучасного вигляду.

• Малюнки виглядатимуть особливо гарно, якщо при їх створенні, використовувати комбінації синього та білого – отримаєте простий та елегантний результат.

Sadolin – це багатофункціональні фарби та лаки, які вже давно здобули прихильників як в Україні, так і за кордоном. Фарби ТМ Sadolin – це висока якість і зручність у застосовуванні. З їх допомогою можна легко змінити фасад та інтер"єр приміщення, пофарбувати стіни, стелю, меблі й навіть металеві конструкції. З цими фарбами ви легко створите неповторний декор, що ефектно підкреслить вашу індивідуальність.

Фарби Sadolin існують на європейському ринку з 1777 року і виробляються на провідних підприємствах Швеції, Фінляндії, Данії, Німеччини, Естонії та Росії. Серед пріоритетів ТМ Sadolin – постійне вдосконалення своєї продукції та розширення асортименту товарів. За допомогою кольоровочної системи ACC (Akzo Nobel Color Codification) , що її застосовує Sadolin, ви можете створити безліч відтінків улюблених кольорів, кількість яких обмежується лише вашою фантазією.

Тож, можливості для творчої самореалізації з Sadolin є практично безмежними. Не стримуйте своїх бажань і пам"ятайте, що вибір певних кольорів та їх поєднань розкривають особистість людини, красномовно свідчать про те, якою вона є, що відчуває, чого прагне. Наприклад, традиційні рішення в межах сучасного постмодернізму можуть свідчити про романтичність особи або її прагнення закріпити свою прихильність до традиційних сімейних цінностей. Прагнення до новаторства, навпаки, викриває сильну натуру з нешаблонним мисленням. Причому тенденції цього року називають традиційністю - злиття з природою, натуральні кольори та м"які переходи, а новаторством – несподівані комбінації та контрасти, що характерні для техногенного середовища.

www.colour-world.com

Зараз ви читаєте новину «Модні кольори 2010 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі