понеділок, 04 квітня 2022 04:41

Митрополит Епіфаній заявив, що патріарх РПЦ Кіріл став на бік антихриста

Митрополит Епіфаній заявив, що патріарх РПЦ Кіріл став на бік антихриста
Епіфаній різко висловився про патріарха Кіріла. Фото: Еспресо

Предстоятель РПЦ Кіріл зробив свій вибір на користь справ антихриста.

Російського патріарха ніколи нічого не пов'язувало з Богом, написав Митрополит Епіфаній у фейсбуці.

"Мовиться про добро і зло як такі і про власний вибір для кожного: ти з Богом чи з дияволом? Кирил Гундяєв свій вибір на користь справ антихриста вже зробив", – зазначив глава ПЦУ.

Ідеологія "русского міра" є тим самим, чим є ідеологія нацизму, бо виправдовує насильство, вбивство, війну та геноцид, а тому має бути відкинута і засуджена так само як засуджений нацизм, підкреслив Епіфаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це продовження злочинів Сталіна й Голодомору" - Епіфаній про геноцид, який влаштували окупанти

"Співтворцями та провідниками цієї злочинної ідеології є очільник Московської патріархії Кіріл Гундяєв і його поплічники. Він разом з підлеглими не лише всіляко розпалював це вогнище, але і відкрито, від імені Бога та Церкви, брехливими устами благословив катів і вбивць на їхню чорну справу", – додав він.

Патріарх Кіріл пітримав вбивство українців на недільній проповіді. Священний синод Православної церкви України закликав духовенство й мирян громад московського патріархату послідувати томосу.

Зараз ви читаєте новину «Митрополит Епіфаній заявив, що патріарх РПЦ Кіріл став на бік антихриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі