четвер, 11 квітня 2013 04:07

Міністр енергетики та міністр юстиції продемонстрували свої годинники

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький був присутній на засіданні Кабінету міністрів 10 квітня в годиннику, ціна якого варіюється від $ 25 тисяч до 29,5 тисяч євро.

Про це повідомив фотокореспондент Влад Содель, виклавши на своїй сторінці в Facebook фотографії годин.

"Захотілося людині легкий годинник, ну такий, типу спортивний ... ну от: FP Journe Octa Sport" Indy 500 "Limited Series - від $ 25000 до € 29500. Лімітована серія з 99 годин. Люди на форумах пишуть, що в серії є кілька примірників без логотипу "Indy 500" і вони більш круті", - зазначив він.

Крім того, фотокореспондент зафіксував також хронометр міністра юстиції України Олександра Лавриновича. Приблизна ціна його годинника становить $ 10 тисяч.

"У Лавриновича тонкий годинник Piaget Altiplano Ultra-Thin десь за $ 10000. Знайти такий самий корпус з жовтого золота і з римськими цифрами не можу, тому що це досить стара модель - шкода свого часу", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що міністр доходів і зборів України Олександр Клименко носить годинник за $ 41 500. Швейцарський годинник IWC Portuguese Vintage 1939 має платиновий корпус, сапфірове скло і ремінь зі шкіри крокодила.

Зараз ви читаєте новину «Міністр енергетики та міністр юстиції продемонстрували свої годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі