субота, 17 листопада 2012 23:21

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Міліція забрала в матері Ярослава Мазурка всі дорогоцінні речі

Міліція забрала в матері Ярослава Мазурка всі дорогоцінні речі
Ярослав Мазурок ФОТО: trigintaunum.com

Мати підозрюваного у вбивстві 3 охоронців із ТЦ "Караван" Ярослава Мазурка, Галина, каже, що у неї правоохоронці під час обшуку вилучили усі дорогоцінні прикраси.

- Поки мене у відділку тримали, в хаті все перерили. Мобільний мій забрали, тепер ніякого не маю. Цілий ящик, із Славіковими боксерськими рукавицями, він у молодості боксом займався, йому й носа кілька разів розбивали, і губу. А ще в мене забрали всі золоті персні. Я вирощую песців, у них дорогий гарний хутро, продаю його, а за виручені гроші купляла собі золото, до десятка каблучок мала. І всі їх міліція забрала як речові докази, – обурюється Галина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярослава Мазурка ховатимуть у закритій труні

Мати Ярослава раніше працювала бухгалтером, тепер на пенсії. Вирощує кролів, бройлерів, раніше розводила пушних звірів.

Нагадаємо, 7 листопада в Сирецькому парку, недалеко від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Мазурка, який підозрюється в розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня. Тоді загинули три охоронці, ще один постраждав.

8 листопада міліція повідомила, що згідно з перевіркою, відбитки пальців рук ідентичні зі слідами пальців рук, вилучених при огляді місця вбивства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над могилою Ярослава Мазурка поставили червоний хрест

У кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Мазурка. На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляною гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблений в нарізну вогнепальну зброю і придатний для стрільби.

Зараз ви читаєте новину «Міліція забрала в матері Ярослава Мазурка всі дорогоцінні речі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі