понеділок, 02 жовтня 2006 09:20

Михаїл Саакашвілі: ми не сприймаємо серйозно заяви Росії

 

Президент Грузії Михаїл Саакашвілі в ніч з неділі на понеділок провів брифінг з іноземними журналістами в Батумі, в ході якого прокоментував останні заяви Володимира Путіна.

- Ми не сприймаємо серйозно заяви росіян, - заявив Саакашвілі.

- Вони просто стали заручниками власної пропаганди, - додав грузинський президент і назвав реакцію російської влади на останні події в Закавказзі перебільшеною.

За словами Саакашвілі, він відмовився приводити збройні сили республіки в стан підвищеної бойової готовності через відсутність реальної загрози.

Також глава Грузії повідомив, що вже провів консультації з держсекретарем США Кондолізою Райс. За його словами, вже найближчим часом в Тбілісі також прибудуть представники ЄС і ОБСЄ.

Нагадаємо, що на вчорашній нараді з постійними членами Ради безпеки Росії в Ново-Огаревому президент Володимир Путін достатньо жорстко відреагував на дії грузинської влади, яка заарештувала 4-х офіцерів російської армії за звинуваченням у шпигунстві. Він назвав ці події "ознакою правонаступництва політики Лаврентія Берії".

- Ці люди думають, що, знаходячись під дахом своїх іноземних спонсорів, вони можуть відчувати себе комфортно і в безпеці. Чи так це насправді? - задав питання глава Російської держави.

Разом з тим Володимир Путін доручив продовжити виведення російської армії з Грузії згідно з досягнутими раніше домовленостями, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Михаїл Саакашвілі: ми не сприймаємо серйозно заяви Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі