середа, 14 листопада 2007 17:29

Метт Деймон названий найсексуальнішим чоловіком

Найсексуальнішим чоловіком серед живих за версією журналу People в 2007 році став 37-річний актор Метт Деймон. Це популярне видання про знаменитості склало свій рейтинг в 23-й раз. Зірка "Ультіматума Борна" спробував відмовитися від цього титулу і навіть запропонував натомість іншу кандидатуру: гравця команди з американського футболу New England Patriots Тома Брейді.

Showbiz Spy цитує лист Деймона в адресу People у зв"язку з титулом найсексуальнішого чоловіка року: "Це найдієвіший спосіб підвищити зарозумілість старіючого тата з передмістя".

Журнал вважає Деймона героєм року, оскільки актор володіє "чарівним відчуттям гумору", він "зворушливо скромний" і "відданий сім"ї".

На другому місці після Деймона в рейтингу 2007 року значиться Патрік Демпсі з серіалу "Анатомія Грей" (він грає доктора Шеперда). Третя позиція віддана Райану Рейнольдсу (фільм "Просто друзі"). Четверте місце займає Бред Пітт, п"яте - Джеймс Макевой, шосте, - Джоні Депп.

У 2006 році найсексуальнішим чоловіком за версією People виявився Джордж Клуні, повідомляє Showbiz Spy.

Зараз ви читаєте новину «Метт Деймон названий найсексуальнішим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі