середа, 09 січня 2008 11:18

Мексиканський маг передбачив самогубство Брітні Спірс

Найвідоміший чорний маг Мексики Антоніо Васкес Альба, що ворожить Таро і відомий точністю своїх прогнозів, заявив, що в 2008 році американська співачка Брітні Спірс вчинить самогубство. Про це професор Альба, який пророкує з 1980 року, повідомив під час оприлюднення свого традиційного прогнозу на новий рік у Мехіко.

Він також стверджує, що на президентських виборах у США, які пройдуть в листопаді цього року, переможе колишня перша леді США Хіларі Клінтон.

За останні 20 років Васкес Альба, що носить титул Великого мага Мексики, рідко помилявся в своїх прогнозах людських доль, політичних і економічних тенденцій.

Тим часом, під час торішнього прогнозу Великий Маг стверджував, що Фідель Кастро "залишить наш світ до кінця травня". Проте кубинський лідер дотепер живий і навіть був висунутий кандидатом у депутати кубинського парламенту, вибори в який пройдуть 20 січня 2008 року.

Зате в січні 2006 року Великий Маг передбачив перемогу на виборах в Мексиці нинішнього президента Феліпе Кальдерона, рейтинги якого в той час не перевищували 10%, а показники його головного суперника, лідера опозиції Андреса-Мануеля Лопеса Обрадора сягали 57%, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський маг передбачив самогубство Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі