неділя, 26 листопада 2017 06:37

Медсестри сміялись над помираючим ветераном

Медсестри сміялись над помираючим ветераном

Користувачів Інтернету обурив випадок, який стався в будинку пристарілих в Атланті, США. 89-річний ветеран Другої світової війни повільно помирав, медсестри спостерігали за ним і сміялись.

Відповідне відео показали адвокати сім'ї загиблого, повідомляє The Daily Mail.

Трагедія сталась в Північно-східному центрі здоров'я та реабілітації в Атланті. 89-річного Джеймса Демпсі привезли до лікарні його діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна жінка-водій випала з машини та лягла спати

У палаті ветерана було встановлено камеру, яка зафіксувала "турботу" медсестер.

Демпсі в той день почувався недобре і не раз кликав на допомогу. Пояснював, що не може дихати. Він натискав спеціальну кнопку для виклику, так як був ізольований. Потім він втратив свідомість.

Медсестра не з'являлась до 4.42 ранку. Коли прийшла, поправила ліжко, виключила світло виклику і пішла.

У суді пізніше вона пояснила, що це не був час її чергування. Адвокат сім'ї загиблого спитав у неї, чи бачить вона, що чоловіку було погано. Вона відповіла "так".

О 6.30, як показує відео, у палату заходять дві медсестри. Вони зафіксували ковдру. Демпсі у цей час лежить нерухомо.

Зайшла ще одна медсестра. Втрьох вони стояли над ліжком. Намагались перезапустити кисневу машину, Демпсі востаннє вдихнув. Із відеозапису здається, що жінки розсміялись. Одна із них зігнулась від сміху.

Адвокат запитав у жінки, що її насмішило в той час. Вона відповіла, що намагалась врятувати чоловіка, але в неї не було ніяких підручних матеріалів.

Медичний центр оштрафували на 813 000 доларів.

Син загиблого сказав журналістам, що "сподівається, це були природні причини смерті і все було зроблено (лікарями), аби його врятувати".

На Вінниччині померла трирічна дівчинка. Вона подавилась шматком їжі. Загибла дитина два дні пролежала у домі.

Зараз ви читаєте новину «Медсестри сміялись над помираючим ветераном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі