середа, 13 січня 2016 18:27

Мажору, який убив джипом жінку в Києві, вручили підозру - поліція

Мажору, який убив джипом жінку в Києві, вручили підозру - поліція
Станіслав Толстошеєв

22-річному водієві Станіславу Толстошеєву, який на "Мерседесі" убив жінку та травмував кількох людей, вручили підозру. Про це повідомляє речник МВС Артем Шевченко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Мажору Станіславу Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Наталю Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому Анатолію Вікарчуку, висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого", - пише Шевченко.

За його словами, керівництво столичного управління Нацполіції взяло на контроль хід розслідування у даному провадженні.

"Поліція дуже не рекомендує підозрюваному, який стверджує, що раптово втратив свідомість за кермом через вроджену серйозну хворобу, намагатися втекти від правосуддя", - вказує Шевченко.

Нагадаємо, 9 січня в результаті аварії біля метро Лівобережна у Києві, загинула жінка. 62-річний чоловік госпіталізований. Їх збив позашляховик "Мерседес". За кермом якого був 22-річний водій.

Водій - син донецького бізнесмена Андрія Толстошеєва. Він активно займався будівництвом в часи Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Мажору, який убив джипом жінку в Києві, вручили підозру - поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі