вівторок, 31 травня 2011 17:57

Матюклива мер Слов'янська знялася в шансон-кліпі

Матюклива мер Слов'янська знялася в шансон-кліпі

Міський голова Слов'янська Неля Штепа стала героїнею кліпу на пісню Валерія Пашкевича "Слов'янськ Купець", яка виконується в стилі шансон.

У кліпі розповідається про купецьку долю Слов'янська. У ньому показують пам'ятки міста, його курорти і жителів у повсякденному житті. Сучасні сюжети про місто розбавляють кадри старих міських пейзажів.

Крім того, у кліпі використано архівні кадри карнавальної ходи в Слов'янську, в якому нинішній мер Слов'янська Неля Штепа брала участь в образі королеви.

Неля Ігорівна в блакитній сукні з підвісками і короні простує вулицями міста на гнідому коні і вітає присутніх.

Зараз цей кліп активно транслюється місцевими телеканалами, а також поширюється у соціальних мережах.

Нагадаємо, мер Слов'янська стала відома після скандального інциденту, що стався на початку березня під час прес-конференції, присвяченій 100 дням роботи мера.

Тоді, як це видно з відеозапису на YouTube, при формулюванні питання журналісткою, мер обізвала її "сукою". Пізніше Неля Штепа переконувала, що зовсім не матюкала журналістку, яка поставила незручне запитання, а лише кликала "електрика Саню".

Зараз ви читаєте новину «Матюклива мер Слов'янська знялася в шансон-кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі