середа, 03 березня 2010 15:45

Мати протягом року змушувала доньку спати з вітчимом

Мати протягом року змушувала доньку спати з вітчимом

У Летичівському районі Хмельниччини 32-річна жінка протягом року змушувала свою старшу 13-річну доньку сексуально задовольняти свого чоловіка, вітчима дівчинки.

Сім"я давно перебувала на обліку в органах внутрішніх справ як неблагополучна. Подружжя також неодноразово притягувалося до адміністративної відповідальності за пияцтво та невиконання батьківських обов"язків. Маючи двоє дівчаток від першого шлюбу, жінка шість років тому вийшла заміж та народила ще одну дитину. При цьому подружжя постійно пиячило та влаштовувало дебоші.

Під час однієї з родинних сварок за викликом прибув наряд міліції. Помітивши перелякану старшу дівчинку, правоохоронці вирішили розібратися, і з"ясувалося, що школярка протягом тривалого часу перебувала під впливом фізичного, сексуального, психологічного насилля.

Як розповіла дівчинка, одного вечора, коли дорослі повернулися додому напідпитку, мати покликала її до спальні та за якусь надуману провину примусила задовольнити неприроднім способом вітчима, мовляв, скільки вже вона може це робити. Потім батьки часто примусово пригощали дитину вином і чоловік неприродними способами задовольняв із нею свою хіть.

Слідчі поки що довели три факти зґвалтування дівчинки, але найімовірніше, їх було більше. Позаяк менша дитинка жила із дідусем та бабусею, свідком інцесту була середня 12-річна дівчинка. Вона інколи чула, як вітчим пізно увечері кликав сестру до себе у кімнату та просив лягти поруч, при цьому матері вдома могло і не бути.

Наразі подружжя перебуває під вартою, малолітньою дитиною опікуватимуться дідусь із бабусею, а старші дівчатка знаходяться у центрі допомоги особам, які зазнали насилля, де з педагогами та психологами проходять реабілітацію. Після цього діти житимуть і навчатимуться в школі-інтернаті.

За вчинені проти власної дитини злочини, батькам загрожує позбавлення волі до 12 років.

Україна Кримінальна

Зараз ви читаєте новину «Мати протягом року змушувала доньку спати з вітчимом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі