вівторок, 23 лютого 2010 14:10

Мати прирекла свою дитину на смерть у смітті

Мати прирекла свою дитину на смерть у смітті

Мертву новонароджену дитину, запаковану в поліетиленовий пакет, знайшов в сміттєвому контейнері поблизу готелю "Глобус" у Тернополі безпритульний. Міліція вже знайшла маму дитини - нею виявилися 28 річна працівниця готелю.

Виявити підозрювану допомогла прибиральниця готелю.

"Вона зауважила, що один сміттєвий мішок, який вона виносила з готелю, був непомірно важкий, - розповідає начальник обласного управління карного розшуку Степан Яцух. - Прибиральниця не заглядала всередину, однак запам"ятала з якого саме номеру його взяла".

У вказаному жінкою номері міліція виявила сліди крові. Працівники готелю згадали, що в цій кімнаті напередодні ночувала їхня співробітниця.

"Підозрювана приховувала вагітність, маскувала її широким одягом, - розповідають у міліції. - Тієї ночі сказала, що їй погано, і зайшла в один з номерів готелю. Близько четвертої години ранку, за версією слідства, жінка народила самотужки дитину. Правоохоронцям вона зізналася, що маля було живим".

Спакувавши новонароджену дитину в пакет, жінка лишила її в сміттєвому ящику номера. Після чого пішла додому.

"Підозрювана вже виховує чотирирічну дівчинку, - розповідають у міліції. - Пояснює, що друга дитина була не бажана, бо вона мала проблеми з хлопцем - батьком дитини.

Зараз породілля з післяпологовими ускладненнями потрапила до лікарні.

Нагадаємо, минулої суботи в під"їзді одного з будинків Шостки Сумської області знайшли новонароджену дитину. Медикам вдалося врятувати хлопчика.

На днях правоохоронці Сумщини розкрили вбивство новонародженої дівчинки, тіло якої знайшли на смітнику в місті Кролевець. У цьому злочині підозрюють батька дитини, який нібито вбив дитину, вдаривши декілька разів кулаком по голові. Йому загрожує довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Мати прирекла свою дитину на смерть у смітті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі