вівторок, 23 лютого 2010 09:30

На Сумщині затримали батьків, які вбили немовля

На Сумщині затримали батьків, які вбили немовля

Правоохоронці затримали батьків, підозрюваних у вбивстві новонародженої дитини.

Як повідомили в прес-центрі ГУ УМВС України в Сумській області, в грудні минулого року, в м. Кролевець Сумської області на звалищі знайшли труп немовляти. Підозрювані в убивстві немовляти виявилися жителями Бахмачського районі Чернігівської області.

Як з"ясувалося, до правоохоронців Чернігівщини звернулися співробітники місцевого пологового будинку і повідомили, що не можуть знайти жінку, яка вже давно повинна була народити, але в пологовий будинок так і не прийшла.

Цього ж дня була затримана жінка зі своїм співмешканцем.

У скоєному злочині вони відразу ж зізналися.

Як з"ясувалося, жінка зі своїм співмешканцем вирішили народжувати подалі від рідного будинку і поїхали до родичів в м. Шостка. У поїзді у жінки почалися перейми. Разом із співмешканцем вийшла на станції в м. Кролевець, і народила в лісосмузі дівчинку. Тут же її співмешканець декількома ударами в голову вбив немовля. Тіло дитини поклали в поліетиленовий пакет і викинули в сміттєвий бак.

Міліція порушили кримінальну справу.

Интерфакс-Украина
Зараз ви читаєте новину «На Сумщині затримали батьків, які вбили немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі