вівторок, 23 лютого 2010 12:39

На Сумщині знову викинули немовля

На Сумщині знову викинули немовля

Минулої суботи в під"їзді одного з будинків Шостки знайшли дитину. Немовля живе і здорове.

Повідомлення про надзвичайну знахідку шосткінська міліція отримала в минулої суботи. Як розповіла Людмила Риколенко, вранці вийшовши зі своєї квартири вона почула якийсь звук, схожий на нявкання. Спочатку подумала, що десь бездомне котеня, та між першим і другим поверхом в очі кинувся згорток. "Може там дитина", - промайнуло в голові, і жінка розвернула згорток: на неї дивилися дитячі очі. Малюк був загорнений у стару куртку і спортивну кофту. Хлопчик, декілька годин як народився, навіть пуповина не перев"язана. Людмила Леонідівна кинулася до сусідів, викликати "швидку" і міліцію. Добре, що сама вона медик, працює медсестрою в тубдиспансері, тож ще до приїзду швидкої перев"язала малюку пуповину.

Як повідомила завідувачка відділенням новонароджених Шосткінської центральної районної лікарні Наталія Маханек, медики констатували у дитини переохолодження. Зараз її стан задовільний. Вага малюка - 3 120, зріст - 50 см. "Хороший хлопчик, дивовижний. Ми назвали його Сашею", - говорить Наталія Сергіївна. За її 20-річну практику це другий подібний випадок. Вона упевнена: якби немовля вчасно не помітили, воно напевно загинуло б.

Тепер міліція розшукує батьків Саші, повідомила начальник сектору зв"язків з громадськістю Ельвіра Біганова.

Нагадаємо, на днях правоохоронці Сумщини розкрили вбивство новонародженої дівчинки, тіло якої знайшли на смітнику в місті Кролевець. У цьому злочині підозрюють батька дитини, який нібито вбив дитину, вдаривши декілька разів кулаком по голові. Йому загрожує довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині знову викинули немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі