четвер, 29 липня 2010 15:22

Мати через розваги з другом загубила в лісі дитину

Мати через розваги з другом загубила в лісі дитину

Сьогодні вночі у селі Борщовичі, що на Львівщини, в лісі загубився 3-річний Богдан Савчин.

Дитину у ліс повела 27-річна мати. Поки розважалася з 70-річним другом, малий зник.

Як повідомив кореспонденту Gazeta.ua сільський голова Борщовичів Ярослав Ривак , дитину шукають з четвертої години ранку.

"Мені зателефонували біля четвертої з міліції та повідомили про зникнення. Приїхало 300 солдатів, мнсники, міліція, зібрались наші селяни. З того часу і шукаємо. Територія лісу становить близько 600 га, невідомо куди могла зайти перелякана дитина. Ще й холодно так в ночі було", - прокоментував голова.

За його словами, матір почала бити на сполох вже аж удома.

"Можете, собі уявити чим вони там займалися, що не помітили, де ділася дитина. І чого взагалі з собою малого брали? Про зникнення побачили вже пізніше. Прийшли додому, побачили, що нема і аж тоді давай в міліцію дзвонити", - додав Ривак.

Наразі Катерина Савчин дає свідчення в районній міліції. У жінки є ще двоє синів, які вчаться в першому і другому класі.

Як повідомили в обласній міліції, хлопчик сам дійшов до дороги, що веде на Кам'янку-Бузьку. Крім переляку, наразі малому нічого не загрожує.

"Дитину знайшли цілою та не ушкодженою. Трохи перелякався. Передали на обстеження районним медикам. Далі будем з'ясовувати, що робити з мамою дитини", - сказав начальник прес-служби МВС в Львівській області Денис Харчук.

Нагадаємо про недавній випадок, коли п'яні батьки загубили 5-місячне немовля.

Зараз ви читаєте новину «Мати через розваги з другом загубила в лісі дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі