середа, 11 березня 2009 17:40

Масове вбивство школярів у Німеччині (ФОТО)
19

Фото: Фото Reuters

Озброєний молодий чоловік, одягнений в камуфляж, увірвався до однієї зі шкіл на півдні Німеччини і відкрив вогонь. В результаті стрілянини як мінімум дванадцять осіб померли. Ще трьох злочинець убив пізніше, після чого загинув в перестрілці з поліцією.

Трагедія розігралася в коледжі міста Вінненден на півдні Німеччини (земля Баден-Вюртемберг). Приблизно о 9:30 (10:30 за київським часом) до навчальної установи Albertville-Realshcule проник 17-річний хлопець з автоматичною зброєю і в чорній формі військового зразка. Ним виявився колишній учень цього навчального закладу, ім"я якого не розголошується.

Незабаром після бійні злочинець наклав на себе руки. Спочатку повідомлялося про затримання підлітка в будинку його батьків, який нібито був узятий штурмом. Швидше за все, у цей момент хлопець і здійснив суїцид. За іншими даними, його застрелили поліцейські.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Масове вбивство школярів у Німеччині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі