пʼятниця, 06 лютого 2015 04:11

Марина Порошенко відправила третій "Теплий караван" гуманітарної допомоги на Донбас

Марина Порошенко відправила третій "Теплий караван" гуманітарної допомоги на Донбас

Дружина президента України Марина Порошенко в рамках благодійної акції "З теплом у серці" відправила третій "Теплий караван" з гуманітарною допомогою для жителів територій Східної України, які постраждали від дій терористів, а також для військовослужбовців у зоні АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента, передає Еспресо.TV.

"Теплий караван" з майже 20 тоннами вантажу відправився в супроводі ветеранів підрозділу антитерору "Альфа" від Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький Арсенал", який виступає організатором цієї благодійної акції", - сказано в повідомленні.

Вантаж складається з одягу, білизни та посуду для постраждалих мирних жителів у Маріуполі; постільної білизни, засобів гігієни, зимового взуття, іграшок і дитячого харчування для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей Добропільської міської ради Донецької області.

А також з теплого одягу, взуття, спальних мішків і буржуйок для військових, які перебувають на передових блокпостах за маршрутом руху каравану, зазначається у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Марина Порошенко відправила третій "Теплий караван" гуманітарної допомоги на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі