четвер, 17 січня 2008 17:02

Максим Тапера украв коньяк за півтори тисячі

31 грудня Максим Тапера, 19 років, зайшов до чернігівського супермаркету "Союз". Із шафи з елітними напоями взяв пляшку коньяку "Хенесі" за 1588 грн. Поклав її у бокову кишеню куртки. Притримуючи рукою, рушив на вихід, оминувши каси. Там його зупинили охоронці.

Хлопець із батьками живе в селі Слобода Чернігівського району. Рік тому закінчив Новгород-Сіверське медучилище. За спеціальністю акушер, але за фахом не працював.

— Із неоплаченим товаром ловимо школярів, чиновників, військових, міліціонерів, лікарів, пенсіонерів, — каже інспектор відділу безпеки компанії "Союз" Микола Будішевський. — Діти ховають у кармани чи за пазуху переважно солодощі, сирки. П"яниці — пласкі пляшки горілки чи коньяку. Балик, сирокопчену ковбасу, каву несуть у рукавах. Буває дівчата ховають шоколадки в труси, бюстгальтери, парасольки. Батьки, що носять дитину в "кенгурушці", ховають памперси між собою і малюком. Умудряються виносити товар навіть у шкарпетках.

Якось вирахували пенсіонерку 55 років. Вона щодня ходила по 3–4 рази до магазину борошна, крупи купити. Виявилося, щоразу ховала в рукав сирокопчену ковбасу і балик. У Чернігові працюють цілі династії "несунів".

Зараз ви читаєте новину «Максим Тапера украв коньяк за півтори тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі